IKKE ASFALTER DRØMMENE VÅRE!

Nyheten om at noen hadde solgt kunstgresset nedi «Hangaren» slo som en bombe. Var man ikke våken før ble det på tide å lukte på kaffen nå, og en aksjon er igang.

Sånne grasrot-aksjoner er populære om dagen, man ser alle disse «okkuper XYZ« som finner sted rundt omkring, så nå er det en aksjon her òg.

Selve «okkupasjonen» -- som heller må kalles «oppmøte» siden det bare er alle stolene på tribunene som skal okkuperes -- finner sted om ettermiddagen den 21 oktober og varer i et par timers tid, inkludert det tidsrom der Stabæk spiller mot Molde. Således er det i utgangspunktet ikke så forskjellig fra en helt vanlig fotballkamp, men det er altså aksjon for å få flest mulig til å vise seg og fylle tribunene under kampen.

Det er planer om å stille seg opp med banner i forkant, vise det frem til trafikantene langs E18 ved Lysaker for eksempel.

Nå som Bærum Fotball har rykket opp i 1.divisjon, vil de kunne ha glede av facilitetene også, om det kan få det økonomiske til å svive rundt. Blir det ikke noe fotball der, hva blir det av hele arenan da? Som ikke allerede kan bli snappet opp av Oslo Spektrum eller Norges Varemesse?

Om eierne hiver ut fotballen, hva skulle de da finansiert arenan sin med?

I andre nyheter er det flere som har undret seg over inngjerdingene på Tjernsrud,

Det er sannelig en merkelig affære.

Den kommunale representant forteller om brønn-loven og svømmebasseng... men det er da ikke noe urimelig farlig med noen små vann i skauen? Og hva med selve tjernet, det som har vært der siden lenge før navn som Tjernsrud idetheletatt var funnet opp? Såvel det som beboerne rundt det har greid seg aldeles utmerket i alle disse hundrevis av år uten noe gjerde.

Og det trengs ikke noe nå. Hverken rundt tjernet der det aldri har vært noe, eller disse to små puttene som inneholder overvann fra Kolsåsbanen...

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!