Torsdag....

Det er noe rart, dette at det som oftest er på torsdager de merkeligste nyhetene kommer. Dagens (torsdag 2017-11-16) meny begynner med prikkedøden i Oslo, der byrådet sørget for at det ble malt et stort antall blå runde prikker i gatene rundt om i hovedstaden, som en del av forskjønnelsen etter at de kvittet seg med parkeringsplasser. Nå noen uker senere viser det seg at disse ikke var særlig holdbare... veggmaling i gata er som man burde kunne forvente ikke det mest solide i utgangspunktet, men de har altså brukt 0.7 milloner kroner på dette her.

Forskjønnelsen gjelder dessverre ikke Carl Johan, der de istedet har satt opp et stort antall kumringer med noen blomsterkvaster oppi, langsetter gata på begge sider. Det gir, kan man si, et noe kummerlig inntrykk. Iøvrig har de satt opp noen svære melkerampe-lignende saker etpar steder som de kaller «utekontor». Jeg vet at hadde jeg blitt intervjuet der hadde jeg trodd det var en nyinnspilling av «Smil til det skjulte kamera!»

Så Oslo nå om dagen er sprøtt nok, uten at det engang trenger å være torsdag.

Likevel finner man monstrositeter andre steder også. Denne sjarmøren av et monster som eser opp av en søppeldunk i Bergen for eksempel. Det ser jo ut som noe hentet rett ut fra en Tommy og Tigern-stripe. Var visst noen som drev og øvde seg på å lage pizzadeig, og så ble øvingsresultatene kastet, og der lå det og koste seg... Halloween var for etpar uker siden!

Comments

Popular posts from this blog

Fem År

Det er sånt som dette som er grunnen til at jeg bruker UTC

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke