Litt og hvert

E-bilen er i orden igjen. Det var en trykkslange fra turboen som var lekk, så turbotrykket blåste ut og ikke inn i motoren som det skulle. Dermed oppdaget kontrolleren at det var dårlig turbotrykk og satte motoren i «nødmode» med begrensning til 3000 RPM, for å unngå eventuelle skader.

Ikke rart det var dårlig trykk når alt sammen bare blåste ut i det fri!

Dette kostet heldigvis ikke så mye, den slangen det var snakk om var 600 kroner, det er jo 15 dB billigere enn først fryktet. Man ble ikke mindre betenkt etter å ha lest på nettet om alle de mulige feil med spjeld og annen léamikk eller sensorer av diverse art, eller elektronikk som ingen fant ut av, så det var befriende å få klarlagt at det var noe så enkelt og forholdsvis rimelig som en slange.

Ellers har det vært ny måling, og vekta har gått opp litegrann. Det ble for lite bevegelser forrige periode så nå må jeg til med mer mosjon rett og slett for å få opp forbrenningen ytterligere. Det er hentet ut det som er å hente ut bare på kostholdet.Ellers drar det seg til med festivitas, 50-årslaget skal av stabelen til helga, og det er anskaffet vin og fisk; det er bestilling på vår-ruller og biffer, og en ferdig-pakke som kalles «fem årstider». Lokalet er inspisert og funnet i orden -- de siste inviterte har meldt at de kommer -- i det hele tatt her skal det bli fest.

Endelig er det stadig kontrovers med «Hangaren», der gresset skal være solgt, og herrene U. og S. ligger an til å bli mektig upopulære -- jeg har ikke sett noe sted noen som har vært enige i deres disposisjoner; samtlige debattinnlegg har uttrykt alt fra bastant men mildt formulert uenighet til prat om tjære og fjær og 24 timers frist til å komme seg over til den andre siden av Lysakerelva og bli der.

Nei og det mildner ikke noe at man endte opp på bilde i Opdalingen. Undertegnede befinner seg til høyre, foran Stabæk-logoen. Banneret taler for seg selv.

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!