Nordlys, til ære for TIL?

Stabæk Fotball ble hverken svidd eller slukket i den forrige kampen, mot Brann, for den endte uavgjort. Idag tapte derimot Stabæk så det sang mot Tromsö ... etter 2-1 ved pause endte kampen 2-4; det er skummelt når de leder ved pause.

Ellers har sola hatt en hikkup og det ryktes at man burde kunne se nordlys i natt, dersom nordlysovalen hos NOAA stemmer, der er det rödt helt ned til under 60 grader i Norge klokka 1856 UT, altså for ca en time siden.

Det ble skiftet luftmassemåler i E-bilen, men det gjorde ingen forskjell, så neste blir en diagnostisering, så finner man kanskje ut hva det er. Det kan tenkes det blir dyrt, denne luftmassemåleren, en ganske liten dupeditt, har listepris på over 4000 kroner, så hva det er inni den må fåglarna vite; det er jo samme prisleie som for gull? Jeg har nå uansett liggendes en i reserve så å si, men E-bilen går som sagt fremdeles ikke bra.

Og snart er det ny reise. Jeg var gått litt opp etter den forrige reisen, jeg håper jeg er kvitt de kiloene igjen nå, og denne gang blir det litt annerledes, med svömmebasseng utenfor hotellet, og ikke så grusomt varmt så man klarer å röre seg litt mer.

Ellers er det skiftet kabel på en lampe så den kan henge rett over spisebordet, og ikke ved den ene enden av bordet, det som var der var litegrann tvilsomt så det var godt å få det rettet. Ikke riktig så ille at det var verdig en plass i redselskabinettet, bare nesten.

Det har vært mye rydding i de siste ukene. En del gamle böker er kommet inn, og det blir besökende her snart som skal ha litt plass. Det innebærer at en del ting er blitt kastet ut også, etpar gamle TV-er, noe hermetikk som hadde etset seg ut av boksene, noe eplegele og saft som var best för sånn ca 1985, og lignende elendighet. Biomassen gikk på dynga bak huset, emballasjen fikk en rask avskylling med hageslangen og gikk i glass-returen.

Comments

Popular posts from this blog

Det er sånt som dette som er grunnen til at jeg bruker UTC

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År