Hundedager

Vi er midt i hundedagene, og her er tre hunder, hvorav den største har vært i tannfellingen, og kost seg med å tygge sund nettverkskabler. Han har visstnok ikke tygget på strømkabler og dermed hatt muligheten til å lære «the hard way» at sånt gjør man ikke.



Det er også temmelig varmt her, med over 100 grader Fahrenheit (rundt 40 Celsius) så man fryser ikke. Likevel er det ikke til å komme fra at det er en grad av hjemlengsel nå, mens man surfer på nettet og leser Østlandsposten, VG, Budstikka, og Aftenposten. Nå er det heldigvis bare noen dager til jeg skal reise tilbake også.

Jeg ser det er blitt litt kaldere, i Aftenposten står det noe om at det var kuldegrader i Venaby og Grotli... ikke midten av august engang? Hva er det for noe de sa om global oppvarming? Nordavinden har dukket opp, det er som om hele termostaten ble skrudd ned med 8 grader den 6. august omtrent. Det sammenlignes med 1987, så det er visst ikke noe nytt.

Men WWF holder stadig ved at CO2 ikke er bra: I Budstikka får folk kjeft av WWF for å bruke for lite kollektiv, men er det noe rart, når man risikerer å bli delt i to av sperremaskinene på T-banen, og hvis man overlever det, er det en ytterligere risiko for å bli beskyldt for sniking dersom maskineriet ikke virker for å «validere» billetten. Det er ikke nok å kjøpe og betale for den må vite -- her i den vidunderlige nye verden må de nemlig også «valideres» ellers risikerer man å bli tatt for å snike. Og så lurer WWF eller andre på hvorfor folk ikke reiser kollektivt? Rent bortsett fra tidsforbruket og de rent dyrevernsmessige aspekter ved det å stappes inn i en buss eller vogn som sild i tønne. Det er ikke så rart om man foretrekker å sitte i køen langs europaveien istedet; om det ikke tar lengre tid unngår man ihvertfall det andre ubehaget, samt risikoen for å bli urettmessig beskyldt for sniking.

Sånn urimelighet er ikke bra.

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn