Ikke noe som er slutt her ihvertfall

Det var en masse skriverier i avisene om at en viss pastor Camping hadde forespeilet at jorden skulle gå under på en rekke forskjellige måter. Dette skulle skje kl 18.00 lokal tid over hele verden, og skal dermed forlengst ha vært merkbart.

Nå er klokka godt over 19.00 norsk lokaltid og som forventet, ingenting i retning av jordens undergang har funnet sted. Ute skinner sola og det blåser fra det fremste av de to store lavtrykkene som ligger i kø ute i Nordsjøen. Værstasjonen sier det er 15.2 grader ute, den virker som den skal.

Ellers ser man i nyhetene at Mobile Norway hadde satt opp en antennemast forkledd som flaggstang, og dette gikk bra helt til våren kom, med alle sine flaggdager, og teleoperatøren ble fersket da man rundt der i nabolaget begynte å grunne over hvorfor flagget aldri ble heist.

Så bemerker Statens Vegvesen, i sin Vegen og Vi, en skilting med teksten «Stoppeplikt for fotgjenger i gangfeltet. All stans forbudt i og 5 m foran gangfeltet.» I VGs bilderigg over morsomme skilt uke 20 2011, bilde nr 23, vises en lignende situasjon fra California, med et STOP skilt og et NO STOPPING ANY TIME skilt ved siden av. I begge tilfeller forlanges det at man skal stoppe, men man får ikke lov til å stanse.

Det er mulig man skulle hatt en eller annen mekanisme som kan stagge lovmakeres iver, sånn rent generellt. Selv om det er andre som burde stagges: i Dagbladet ser man at 69 år gamle Mary er funnet for gammel for å fortsette, med begrunnelsen av at man frykter forgubbing -- i Pensjonistforbundet.

Det er en merkelig verden.

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn