Ny måling: -59.2 kg

Det har omsider blitt en ny måling av vekt && omfang. Totalvekten er 95.6 kg, og det er 59.2 kg -- nesten 60 kg -- ned fra begynnelsen. Men sammensetningen har vist seg har endret seg i litt ugunstig retning, formedelst for mye kullhydrater, selv om man har vært påpasselig og styrt unna de værste tingene. Men bær og barbeque-saus og litt brød og ris har det jo blitt i de seks ukene utenlands, så det er ett og annet her som har lagret seg som fett. Det er skremmende effektivt...

Dermed er det over til fase-3a igjen, med Euro-diett-mat til frokost, mellom-mat og kvelds, kjøtt-mat til lunch og middag, og grønnsakene bare fra Liste 1 ("hvit") og Liste 2 ("grønn"). Det er slutt med bærsesongen så det er grei nok timing, men blir litt overgang likevel, særlig når det gjelder frokosten.

Det er nytt kurveblad, som viser fremgangen:

Som før er den røde kurven vekt i kg, og den grønne kurven omkrets i cm. Selv om denne har holdt seg på 104 cm en stund, er det blitt smalere lenger ned der beltet og buksa er. Totalt er det 41 cm reduksjon siden det begynte for ca 11 måneder siden.

I forbindelse med at det skal være intervju har jeg fått bragt frem noen bilder av meg fra sommeren 2009, det er ikke til å underslå det faktum at jeg var den rene Smørbukk, for ikke å si temmelig feit. Den slags storhetsdager skal jeg ikke tilbake til!

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!