Ny måling, -40 kg

For endel dager siden var det ny måling av vekt og omfang, og tallene er nede på 115 kg og 118 cm. Det er 40 kg ned fra start, som fem brett med brus, som de fem brettene med cola som jeg hadde med opp til NERO for noen uker siden. Ikke rart man føler seg lettere -- er bare å dra ned til Ragnar Næss og handle inn en 40kgs sekk med f.eks. mørtelblanding, spenne på seg den på ryggen som en sekk og bære rundt på den hele tiden? Det var jo sånn det var....

Endringene i dietten består nå i at endel flere grønnsaker er blitt tillatt, inntil 100g ved middagstid, og at man kan variere mellom euro-diett og annen tilsvarende mat til frokost. Dagene går, det er ikke så mye nytt å melde om trafikken på matveien. Men det er veldig kjekt at alt som er i den frosne Wok-blandingen nå alt sammen står på en eller annen av de tre listene over frie ("hvit"), begrenset ("grønn"), og mer begrenset ("mørkegrønn") grønnsaker.



Som før er det antall dager siden begynnelsen langs den horisontale aksen, og antall kg eller cm langs den vertikale aksen. Rød kurve er vekt, grønn kurve er omkrets rundt livet. Det begynner å ebbe i beholdningen av biffer og kyllingfiléer; ny svensketur er på trappene når loppemarkeds-sesongen er over.

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn