Våren nærmer seg

Det har nylig blitt handlet inn noe lyd-utstyr, brukt, blant annet noen kraftige forsterkere. 4 av disse, med to ganger 700 W effekt tilgjengelig fra hver av dem.  Sånt betyr varme komponenter, som trenger kjöling, og det sitter en vifte inni boksene som skal bistå med dette. 

Men de er brukte, og i årenes löp har disse viftene trukket alskens stöv og rusk inn i apparatene, og tilslutt har viftene stoppet... Av de 4 forsterkerne, er det 3 som ikke har operativ vifte. Da er det ikke så lenge de skal stå på för det begynner å lukte varm elektronikk, så nå har det vært frem med verktöy, stövsuger, og trykkluft, for å demontere og rense.

Viftene sitter helt nederst, så man må ha fra hverandre mesteparten av konstruksjonen som sitter ovenfor. Mange ledere og kabler som må kobles fra, og merkes så man vet hvor de skal settes tilbake når viften omsider er byttet med en ny. 

Det har vist seg at det er en kurant type vifte det er snakk om her, og nye finnes i handelen, så det er en enkel jobb igrunn. Elektronikken virker som den skal så der er alt i orden.

Ellers har det kommet inn noen bestilte deler til Bluesmobilen, så snart kan man sette igang med å skifte bremsesko og brekkwirer på den. Bare det blir mildere og man orker å stå ute i garasjen og jobbe med det. Det er en nokså kurant affære ellers. Og deadline er blitt satt til 14 mai, da skal den være ferdig kjörbar med skilter og alt. 

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn