Forskjellig maskineri og en merkedag

Den gode gamle DELL-bærbare har alltid hatt tendenser til å gå for varmt, for noen år siden var det hard-disken som hadde fått nok av varmen og nå var det noe memory som feilet. Det er samme adressen hver gang ved start av varm maskin mens ved kald maskin er det tilsynelatende oke. Så da blir det vel å få tak på en halv gig til å skifte ut med...

En stor svær sak av en TV med bilderør har også blitt kassert -- jeg har pelt ut elektronikken for det øyemed å kunne benytte fjernkontroll-delene til ett eller annet, ikke ennå klart spesifiert. Resten er baki bilen, snart bærer det avgårde til Sandvika og returmottaket bakom Lefdahl med det. Jeg fant ut at små vanlige RC servoer er tilgjengelige for den ålreite pris av 155 kr. stykket, og disse finnes det data for når de drives ved 4.8V og ved 6V, så det vanlig forekommende 5V passer også bra. Vi får se hva det blir utav disse greiene her.

Ellers er det enslags merkedag: nå syntes jeg sannelig jeg var kommet helt inn til siste hull på beltet her forleden, og igår ble det prøvd bukse med 44 tommers livvidde.

Som passet!

Nå er det slutt med sæggingen som har foregått i tide og utide. Enda en av de andre gjestene i mente at buksa fremdeles så ut som den var i største laget. Vel, den skal bli det en dag, men ikke ennå.

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!