Kulderekord

Imorges målte jeg -21.5 grader ute her. Det er det kaldeste siden jeg begynte målingene av utetemperaturen i februar 2003... det var kanskje noen kalde dager i januar det året, men det har ikke vært under -20 siden dengang, før idag.

Brr... men uansett hvor kaldt det er, skal 10-årsjubileet for millenniumsfesten gå av stabelen som planlagt. Nedtellingsdisplayet som jeg laget og brukte dengang er hentet frem, testet, funnet at det fremdeles virker, og blitt opprustet litt. Kontrolleren har fått en ordentlig kasse å være i istedet for den bæreposen fra Kiwi som den var i før, og de fire sifrene blir nå hengt opp i en dertil egnet ramme, en fire meter lang og 1.8 meter høy bukk nærmest, som kan demonteres for transport. Ikke mer pes i kulda med hammer og spiker, strips, tau, eller tape; her går det i 8mm bolter med vingemuttere, og stativet står av seg selv. Den største trusselen er en potensiell manko på 25W matte pærer, siden disse ikke lages lenger, ihht et EU-direktiv... Idiotiske folk...

Eurodietten går videre, igår var det ytrefilet og løk, idag er det kylling med broccoli, løk, karri-pulver og hvitløk surret sammen i panne. Blir noe kylling imorgen også, siden filéene både av kylling og storfe kommer to i pakken, og de veier de foreskrevne 150 gram hver. Da blir det gjerne til at man har det samme kjøttet to dager på rad. Senere blir det å finne frem og tine opp svenskefiléene.

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!