September morn

2009-09-09 ja, det er en kube-dag det kan man kanskje si. Klokka 09.09 lokal tid var jeg på veien utenfor Sandvika et sted, på vei til tannlegen. Hvor det ble konstatert null hull.

Og man har kommet seg tilbake etter en ganske grei flytur, litt mindre grei jet-lægg og deretter en nokså lite grei forkjølelse som utviklet seg til en forferdelig halsbetennelse. Nå knaskes her piller, store feite 650 mg Weifapenin. De funker bra.

Ellers er det jo alltids ting som har skjedd mens man har vært borte. Denne gangen var det tråd-antenna som var ramlet ned, og formedelst halsbetennelsen er det ikke blitt gjort noe mere med den. Av samme grunn er ting iferd med å vokse over styr i hagen, det får det bare gjøre litt til. En geit som kunne komme å spise opp grøntsværet hadde vært kjekt å hatt nå! Noen som kjenner en?

Dessuten er det bursdager nå, med kort-produksjon og greier. Og da har man ting liggendes til utlån: en disco-kule med tilbehør som ble hengt opp ved hjelp av pakkemateriale fra en vaskemaskin. Det ble en suksess, har jeg blitt fortalt.

Og så er det nytt pass.

Det fikk man bestilt på politistasjonen i Sandvika. Ettersom det gamle falt fra hverandre og dette var en produksjons-svakhet, ble det ikke noe gebyr. Eneste utlegg var 20 kroner til parkering og det som måtte ha gått med av diesel og slitasje for reisen.

Ellers ser man fra bladet til Huseiernes Landsforbund at man nå ikke lenger skal behøve å male Faen på veggen, nå kan man brodere sine valgte banneord i korsstings-rammer og henge dem opp der istedet. Verden går sannelig fremover!

Så skal her være valg, og kanskje man skulle få stemt pianoet i samme momanget. Det har det trengt lenge. Sur tone er en ting, det er også noe med noen av tangentene og hammerne inni der som ikke er som de skal være. Store G og lille f, f.eks., slutter å gi lyd fra seg etter etpar takter når man spiller raskt i bassen, som om de er blitt slitne og ikke orker mer. Og tostrøken d låter igjennom marg og bein surt. Og som andre tangenter med tone D, opptrer den i 7 av 12 skalaer, alle de som har 3 eller færre kryss eller b-er. (pluss gjesteopptredener i F-moll og Eb-moll) Sånt blir det ikke bra musikk av.

Ellers er det kommet inn en popcorn-koker til reparasjon; ved åpning viste det seg at varme-elementet er defekt og må skiftes ut. En mikrofon der dempegummien var utslitt fikk ny laget av den svarte skumgummien som man oppbevarer integrerte kretser i.

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn