*whoosh whoosh* is this thing on?

Det ser sånn ut. Etter en del tankevirksomhet, ikke minst når det gjelder hva man skulle kalle sin blog, ble den altså satt igang idag, mandag den 2 mars 2009. Ikke at det her er helt nytt -- her finnes allerede et krypinn der jeg er priviligert gjest -- men det blir litt forskjell her hvor jeg kan romstere på egen risiko. Og bare det.

Tittelen skal jeg komme tilbake til mer senere engang -- den synes i det minste på nåværende tidspunkt å godt beskrive situasjonen med allting rundt om som går istykker eller havarerer eller tar fyr, eller stopper opp på andre måter.

Og som deretter må repareres, og da helst med litt mer innsikt enn det Pompel og Pilt i sin tid fremviste -- selv om ett og annet velrettet "akkurat!" eller "nettop!" kan gjøre seg i bestemte situasjoner -- men man kommer ikke utenom behovet for å ha et minimum av peil på hva man driver på med.

Og ikke alt som slutter å virke som det skal er av elektrisk eller mekanisk natur. Det er mye annet som er feil, men som man ikke bare kan gi opp og kaste på returmottaket bakom Lefdahl.

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!