Hærverket på Jet-stasjonen på Høvik fikk konsekvenser for priskrigen på drivstoff i Stabekk og Høvik-området

Dette var noe jeg kom på her forleden. Natt til onsdag 4 mars ble Jet-stasjonen på Høvik ved E18 satt ut av drift av noen tullinger som trodde der fantes lett-tilgjengelige penger å hente. (et tips til andre som skulle komme på lignende ideer: det brukes mest kort på disse stedene, folk flest fyller gjerne fullt og bare forholdsvis få fyller et helt hundretalls kroner som de gjetter på forhånd) Denne stasjonen er ubetjent, og her selges det bensin og diesel alltid litt billigere enn de store, betjente stasjonene i nærheten, som ligger ved E18 og på Nedre Stabekk.

Kort tid senere kunne man se at prisene på diesel på disse andre stasjonene hadde gått opp til over 10 kroner igjen. Vanligvis er den høyest mandag ettermiddag, og går gradvis nedover utover uka; den onsdagen var den 9 og noe så jeg, men dagen etter var den igjen over 10, og det holdt seg der oppe helt til lørdag. Samtidig var det diesel å få kjøpt til under 9 kroner literen på Kjellstad; det foregår trolig en lignende priskrig i det området der.

Og ganske riktig, på søndag, da stasjonen var blitt satt i stand igjen, hadde også prisene sunket til nede på 9-tallet igjen.

Man ser de ser sine snitt!

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!