I dag er dagen like lang som natta var i natt.

Pluss eller minus etpar minutter ihvertfall. Her man er er det ganske vårlig, nesten sommerlig om ettermiddagene i den grad at det har vært nok med T-skjorte og shorts i helgen.

Det er blitt mye biff, omeletter, fisk, og grönnsaker, og bra lite med bröd, poteter, og ris, så når man endelig er tilbake og skal ha veiing og måling blir det spennende å se. Det er et utmerket utvalg av steakhouses og andre restauranter her, og ingen av dem har noen vanskeligheter med å kutte i bröd og sötsaker.

Jeg legger likevel alltid på meg på disse turene til USA virker det som, men hvis det bare er for mye mat blir det eksternt fett som er nokså lett å bli kvitt etterpå. Det er visceral-fettet som er skummelt, og som stadig må bekjempes.

Det blir mest gåing, det er heldigvis passe vær og temperatur for det.

Skatte-informasjonen skal visstnok ha kommet, men man kunne visst ikke være sikker på hvem sin selvangivelse man ender opp med å levere, så nå har de visst stengt hele Altinn-opplegget. Det funket sånn tålig bra för og så oppgraderte de det visst i stykker... er kanskje «annensystem-effekten» som har slått til. Dette er når et system som virker passe bra blir re-designet og laget alfor vidlöftig eller komplisert, med de fölgende feil som dermed oppstår. Jeg holder på med datasystemer selv, og vet at det ikke er lett, men de beste systemene er konstruert lagvis, med solide funksjoner i alle lagene hele veien fra bunn. Er det sviktende forutsetninger i de nedre lagene blir resten omtrent like brukbart som forgylt lort -- klassisk «utad blank og innad krank»-situasjon.

Det ryktedes om 15 cm snö og om vårens komme -- webserveren for værstasjonen er nede så jeg får ikke så sett hvordan det er. Den virker fortsatt, det er bare web-delen som mangler, så det vil kunne eksistere temperatur- og regnkurver for mars 2012 senere.

Heldigvis er det ikke 5 millioner mennesker som er avhengig av at den virker.

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn