I'll follow the sun...

På tur, innflyttet i nybygget kontor her borte i Cowboy-land. Med isödet lagt bakom meg for en liten stund; ser det er kaldt om natta fortsatt, men blitt litt varmere midtdags når sola er oppe.

De sier det er lite vann i kraftmagasinene nå, og jeg ser bilder i Budstikka fra Stabekk med veltet buss-skur eller fra E18 med kollisjon, og det er stadig endel av den hvite "effekten" av "global oppvarmning" eller hva de kaller det denne uka her. Mens her -- her er det ikke behov for jakke nå, selv om det kan bli litt kaldt for shorts og T-skjorte hver dag. Mye besök av og hos kunder, som jo var en del av hensikten, så det blir tilsvarende påkledning.

Her kommer sola rett inn ved lunch-tid, det er fint signal for at det er tid for å spise -- vekten har vært ganske stabil i det siste, og det er greit at den er der den er, for de nye kontorstolene har en merkelapp under setet som sier at de ikke er egnet for folk som veier mer enn 102 kg. Jeg har holdt meg borte fra barbeque-sausen og burgerne denne gang, når den nye måling finner sted den 29 vil det bli spennende hvaslags utvikling det har vært.

Comments

Popular posts from this blog

Eurodiet - erfaringer etter en snau uke

Fem År

Ut på tur!