2. fredag i advent

Idag ble det omsider litt jule-følelse av å se ut av vinduet på kontoret. Halvskumt, lavt skydekke, lysende lamper, utebelysning, fem kuldegrader... ikke det kalde påskeværet som har vært de siste ukene, med sol og -15 og høy blå himmel; det her blir mer vær for gløgg og pepperkaker, eller ihvertfall rødvin og euro-diett-kjeks.

Det var 377 dager siden jeg begynte da ny måling fant sted i forgårs. Ganske mye de samme verdiene som sist, samme liv-vidde (96 cm) samme visceral-fat rating (8), samme metabolske alder (34) men opp 0.4 kg fra 92.9kg til 93.3kg. Den lille økningen har vært perifert fett, og det har ikke blitt mindre av visceralt fett, selv om det er bra lite av det, og dette må nok tilskrives frukt-rasjonene.

Så nå er det tilbake til mer kjøtt og fisk igjen. Det som var 150 gram pr måltid skal nå være av samme volum som håndflaten, jeg kommer til å finne frem biffer og kyllingfiléer av rett format og veie dem så får man en viss ide om hvor mye av de forskjellige pakkene man får tak i vil monne. Så blir det forholdsmessig mer fisk også. Dette er ikke så veldig presise verdier, men det gjelder å finne ut hva det bør være. 160 eller 190 gram? det er spm.

Det nærmer seg veldg jul, så det må finnes ut hva folk ønsker seg.

Og i morgen er det Ett Årsverk 2010 på Stabekk, der skal Bluesmobilen opptre, så den har fått ladet opp batteriet. Vi har også fått tak i noen nye pærer til de røde saftblanderne som står oppå taket, det blir ellers samme konfigurasjon som på 17 mai.

Ellers har det vært «bikubing», utprøving av PIC16F628A-kontrollere, og hva disse kan brukes til; en fest ble reddet med generatoren forrige helg, så det har vært litt forskjellig.

Comments

  1. Hi! Im sorry to contact you here. just can't find your e-mail. You have a great article on WD Mybookworld hard drive. Im trying to hook a fan to it but quite confused there is temperature sensor but I can't find the exact place on the circuit to connect it. I know that bigger 2-drive WD disks do have a fan and its controlled by the sensor.. If you have any info help appreciated :)

    ps: you have a great snow sensor :)
    please contact me at wirefast at gmail dotcom

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn