Nedover og nedover, professor

Ny måling av vekt && omfang ble gjort igår, og det går i den retningen høna sparker: nedover, med alle måltallene. Omkretsen gikk fra 131 til 124 cm, og vekta er nede ytterligere 9 kg, nå er den 130 kg, det er nesten 25 kg mindre enn da jeg begynte. Og alle disse 9 kg var fett! Det var ikke overraskende, for buksa er bare blitt større og større, og ettersom det er kaldt ennå har det vært å ha lange underbukser under den, så da er det greit at det var plass.

Det har også vært en ny måling av blodets innhold av mineraler og hormoner, og disse viser at insulinet og de andre stoffene som har med blodsukker og forbrenning av kullhydrater har sunket ned til godt innenfor akseptable grenser. Det har vært fint lite med kullhydrater de siste par månedene; det er litt av dem i de forskjellige eurodiet-produktene, og litegrann i løk og tomat og sukkererter og sånne ting fra "grønn-lista", men det har tydeligvis funket bra med det opplegget som har vært nå med fase 2 og fire euro-diett-måltider om dagen og ett med kjøtt eller fisk ("rød-lista") og grønnsaker. Nå skal jeg igang med det som vi kalte "fase 3A delvis", eller kanskje bedre, "fase 2.5", der man skal gå fra 4+1 til 3+2. Dvs. to måltider om dagen, lunch og middag, skal være med ting fra "rød-lista" og med grønnsaker til. De tre andre måltidene, frokost, mellom-mat, og kvelds, forblir å velge fra euro-diett menyen. Regulær fase 3 innebærer tilskudd av kullhydrater i form av frukt og lignende, og jeg er langt fra klar for det ennå. Det er jo stadig ca 45 kg igjen som jeg skal ned, og intoleransen for kullhydrater er der fortsatt: eventuellt overskudd av disse vil gå rett til flesk uten nåde! Og nå som jeg nettop ble av med 9 kg av det?! nei mange slags takk! det blir nok å fortsette i samme spor en stund til.

Bare at tempoet må ned litt, for etterhvert skal man jo stanse nedgangen og holde seg rundt 85 kg eller så. Om tungvektsklassene er det bare å si: been there, done that, still have the T-shirt (size 3XLT).

Comments

Popular posts from this blog

Det gikk litt varmt for seg

Gratulerer med dagen

Vårtegn